ŞIRNAK / MERKEZ - Cumhuriyet Ortaokulu

ŞIRNAK DOĞA KORUMA VE MİLLİ PARKLAR MÜDÜRLÜĞÜ, ÖĞRENCİLERE DOĞANIN GÜZELLİĞİNİ ANLATTI!

Şırnak Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü Okulumuzu Ziyaret Etti!

Şırnak'ın doğal güzelliklerini ve vahşi yaşamı koruma misyonuyla hareket eden Şırnak Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde okulumuza keyifli bir ziyaret gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz, doğal yaşamı koruma ve vahşi yaşamın önemini daha yakından tanıma fırsatı buldular.

Doğanın gizemini ve vahşi yaşamın çeşitliliğini daha yakından keşfetmek isteyen öğrencilerimiz, müdürlüğümüzün uzmanlarından bilgi aldılar. Ziyaret sırasında öğrencilere, koruma altındaki türlerin önemi, orman yangınlarına karşı alınan tedbirler ve doğa koruma faaliyetleri hakkında interaktif sunumlar yapıldı.

Şırnak Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekibi, öğrencilerimize vahşi yaşamı koruma bilincini aşılamak ve doğanın güzelliklerini paylaşmak için büyük bir tutkuyla çalışıyor. Ziyaretleri, öğrencilerimizin doğal dünyaya olan ilgisini artırmak ve onları gelecekte doğa koruma konusunda daha bilinçli bireyler haline getirmek amacı taşıyor.

Ayrıca programda öğrencilerimizden oluşan bir ekip doğa ve hayvan konusunu içeren küçük bir oyun segiledi.

Okulumuzun öğrencileri, bu özel ziyaret sayesinde doğanın büyüleyici dünyasına daha yakından tanık oldular ve gelecekte doğa koruma çabalarına katkı sağlama potansiyeli taşıdılar. Şırnak Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekibine teşekkür ediyor, doğanın güzelliklerini koruma konusundaki çalışmalarına destek veriyoruz.

04-10-202304-10-202304-10-202304-10-202304-10-202304-10-202304-10-202304-10-2023

Yayın: 04.10.2023 - Güncelleme: 04.10.2023 18:21 - Görüntülenme: 100