T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞIRNAK / MERKEZ - Cumhuriyet Ortaokulu

OKUL DERGİMİZ YAYINDA

Okul dergimiz "Otlu Peynir" yayında

Okul dergimiz "Otlu Peynir"çıktı. Editörlerimizden Lale Üstün Yaman öğretmenimizin yazısıyla dergimizi sizlerin beğenisine sunuyoruz.

Eveeet!

Büyük bir sevinç ve heyecanla Otlu Peynir dergimizin ilk sayısını çıkarmış bulunmaktayız. 2022'nin son demlerinde attığımız adımla başlıyoruz yolculuğumuza. Uzun zamandır eksikliğini hissettiğimiz ama sonunda kavuştuğumuz bu dergi ile ortak alanda yaşadığımız insanların yaşamlarından, hedeflerinden, emeklerinden, yüreklerinin sesinden haberdar olacaksın. Elindeki sayıda; her sabah okula birlikte yürüdüğün arkadaşının, kantinde denk geldiğin bir yüzün, aynı sırayı paylaştığın dostunun, değerli bir öğretmeninin veya senin içindeki o minik yazarın güçlü kaleminden dökülmüş zevkle okuyacağını düşündüğümüz yazılar yer alıyor. Sanat, fikir, motivasyon, samimiyet, eğlence ve tebessümün bir araya geldiği bu dergiyi alelacele bitirmeden yavaş bir tempoda okumanı, her sayfasından ayrı bir keyif almanı, gerektiğinde altını çizmeni ve henüz aramıza katılmadıysan bizlere katılmanı umuyoruz. Bir yerdenbaşlamak gerek öyle değil mi? Yazdıklarının çetelesini tutan yok. Kendi ördüğün duvarların gerisine çekilme! Kalıplarını yık ve pencerelerini

kelimelerin ahengine aç. Zamanla kazanacak, zamanla çoğalacak, zamanla kendi betimlemelerinle süslediğin esrarengiz dünyana bizleri de davet edeceksin.

 

İçinden geleni kaleminden eksik bırakma ve bizimle kal.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 24.11.2022 - Güncelleme: 20.09.2023 16:35 - Görüntülenme: 257
  Beğen | 6  kişi beğendi